ONLINE PRESENTATIES.

ONLINE PRESENTATIES IN JOUW HUISSTIJL

ONLINE PRESENTATIES.

Online presentaties zijn, in deze wereld en helemaal op dit moment enorm belangrijk. Van webinars en online trainingen tot online lesgeven. Maar hoe maak je nu eigenlijk een memorabele online presentatie? Gebruik je nog steeds PowerPoint? Of is bijvoorbeeld Prezi Video een betere tool voor het maken en geven van effectieve online presentaties? Wij kunnen jou helpen je online presentatie net zo memorabel en effectief te maken als je live presentatie.

Wij bieden ook de workshop Online Presenting aan.

PREZI VIDEO VOOR ONLINE PRESENTATIES

Prezi Video is de tool voor het maken en geven van online presentaties. Wanneer je een presentatie geeft met Prezi Video maak je zelf echt deel uit van je presentatiedesign: je zweeft als het ware tussen de presentatie-elementen die gecreëerd zijn om jouw verhaal mee te vertellen. Je bent hierdoor op volledig scherm te zien voor je publiek. Je kunt je Prezi Video van te voren opnemen als video en versturen naar je publiek of live uitzenden. Prezi Video werkt namelijk met verschillende videoconferentie software, bijvoorbeeld met Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts, YouTubeLive en meer.

Geef jij binnenkort een online presentatie of wil je een presentatie opnemen en versturen als video? Wij kunnen een Prezi Video op maat voor je maken: in jouw huisstijl met ondersteunende visuals om jouw verhaal extra kracht bij te zetten. We hebben inmiddels ervaring met het maken van Prezi video’s voor verschillende professionele sprekers, onderwijsinstellingen en bedrijven.

Meer over Prezi Video >

Donald H. Taylor - online presentatie

POWERPOINT VOOR ONLINE PRESENTATIES

Liever geen Prezi Video, maar een oude, vertrouwde PowerPointpresentatie om online te gebruiken? Dat kan natuurlijk ook. Als je de focus echt op het visuele, je presentatie, wilt leggen dan is dit waarschijnlijk de beste keuze voor jou.

Wil je een PowerPoint op maat laten maken voor online gebruik? Wij denken mee met de inhoud en hoe we dit het beste visueel voor je kunnen uitwerken aan de hand van de huisstijl van jouw organisatie.

HOE GEEF JE EEN ONLINE PRESENTATIE?

Met een mooi presentatiedesign kom je natuurlijk al heel ver met je online presentatie. Online presenteren is echter anders dan in real life presenteren. Het gebruik van Prezi Video op Zoom of Microsoft Teams is nog niet zo makkelijk als je dacht en je publiek haakt sneller af dan in het echt… In een blog gaven we al eens tips voor online presenteren. Daarnaast kunnen wij je ook een korte hands-on presentatietraining over online presenteren geven.

Mochten jij of je werknemers/collega’s behoefte hebben aan uitleg over het gebruiken van Prezi Video of over hoe je online de beste kwaliteit neerzet (denk aan stemgebruik, beeld- en geluidskwaliteit, interactie), dan kunnen we een korte online presentatietraining geven aan jou en/of je organisatie.

Interesse?

VOORBEELDEN.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN?