PREZI PRESENTATIES.

PREZI PRESENTATIES IN JOUW HUISSTIJL

PREZI PRESENTATIES.

Een Prezi presentatie kun je gebruiken voor verschillende doeleinden: voor bedrijfspresentaties, salespresentaties, pitch presentaties, onderwijspresentaties (lesgeven) en nog veel meer. Prezi staat vooral bekend om de mindmap structuur. In plaats van het werken met losse slides, zoals bij PowerPoint of Keynote, werkt Prezi met een oneindig groot (canvas)doek. Deze tool vereist dan ook een andere manier van denken.

Wij bieden ook de workshops Prezi/Prezi video &
Presentation Design for Non-Designers
aan.

Certified Prezi Expert.

Since 2018

WAT IS EEN PREZI PRESENTATIE?

De structuur van een Prezi presentatie moet je zelf bedenken en daarom stimuleert het maken van een Prezi presentatie het gebruiken van je creativiteit. Prezi navigeert via een pad dat je zelf uitstippelt. Op het canvas kan je, net als in andere presentatiesoftware, teksten, afbeeldingen en filmpjes plaatsen. Met je Prezi presentatie kun je het publiek het overzicht van de presentatiehoofdlijnen laten houden en met de in- en uitzoomfunctie verplaatsen naar de details van het onderwerp. Doordat je met Prezi vrij in- en uit kunt zoomen op de grafische elementen, zul je vaker gebruik maken van afbeeldingen en kun je je verhaal op een unieke wijze aan je publiek overbrengen.

Met een Prezi Video presentatie kun je nu jouw presentatie tonen terwijl je, door middel van videobeeld, zelf in de presentatie staat. Hierdoor maak je echt een deel uit van je presentatie en zweeft jouw lichaam tussen de visuals die je hebt gecreëerd om jouw verhaal mee te vertellen. Met de Prezi Video tool til je je online presentaties in een mum van tijd naar een hoger niveau!

PREZI PRESENTATIE LATEN MAKEN?

Zoals we hierboven al benoemde, vergt het maken van een Prezi presentatie een andere manier van denken. Kun jij wel wat hulp gebruiken hierin? En wil je graag een andere, creatieve blik op je Prezi? Wij zijn Prezi Expert en kunnen jou hier dus zeker bij helpen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

PREZI EXPERT.

Prezi vindt het belangrijk om designtalent en ambassadeurschap te erkennen. Daarom hebben ze het Independent Expert label in het leven geroepen. Prezi heeft zelf een wereldwijde selectie gemaakt van een slechts handvol bedrijven die zij gecertificeerd “Prezi Expert” waardig vinden – en Present Savvy is daar één van! Wij mogen onszelf Prezi Independent Expert noemen vanwege:

  • Onze jarenlange ervaring met het Prezi Programma
  • Design en technische skills van Prezi
  • Aanbod in trainingen en consultancy
  • Ambassadeurschap offline en online van het de Prezi Tool
  • Zelfde visie omtrent presentaties als Prezi

Als onderdeel van het Expert programma krijgen we ook toegang tot alle nieuwe ontwikkeling van Prezi. Dit geeft ons de mogelijkheid om innovatieve tools vroegtijdig te testen en dus ook aan te bieden.

Kun jij een Expert gebruiken?

Certified Prezi Expert.

Since 2018

VOORBEELDEN.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN?