PREZI STILL GOING STRONG.

Onlangs ging ik op trip naar Hongarije met een heel tof doel! Als Prezi Expert was ik namelijk uitgenodigd voor een speciale ‘Prezi Expert’ meeting op het kantoor in Boedapest. Hier kregen we alle ins en outs te horen over de ontwikkelingen binnen Prezi en ontvingen we tips & tricks voor het creëren van nog toffere content. Vol inspiratie vloog ik weer terug naar Nederland. Als Prezi specialist wil ik ook jou graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom deze innovatieve presentatietool. Lees je mee?
INHOUD:

Prezi Next

Wanneer wij onze (potentiële) opdrachtgevers vertellen dat wij onder andere met Prezi werken, krijgen wij vaak te horen: ‘Prezi, heeft die tool zijn beste tijd niet al gehad?’ Onze reactie is dan altijd: ‘Absoluut niet!’ Sterker nog, wij geloven dat Prezi een van de innovators is binnen de wereld van presentaties. Ze zijn continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van hun presentatietool en maken daarbij functies mogelijk waar PowerPoint en Keynote al jaren naartoe aan het werken zijn, zoals het integreren van de Cloud.

Alweer iets meer dan een jaar geleden, namelijk in juni 2017, lanceerde Prezi de nieuwe, nog relatief onbekende versie van hun presentatieplatform: Prezi Next. De oorspronkelijke tool kreeg de naam Prezi Classic en werd alleen nog maar toegankelijk voor zij die voor de lancering van Next al met Prezi werkten. Nieuwe gebruikers konden alleen aan de slag met Prezi Next, de geüpgrade versie van de tool. Prezi Next bood een aantal mogelijkheden die de Classic-variant nog niet bezat, waardoor de tool makkelijker en sneller werd in zijn gebruik.

Advantages:

Prezi Next Anno 2019

In het nieuwe jaar staan er een paar spannende Prezi ontwikkelingen op de planning. Deze ontwikkelingen zullen er vooral voor zorgen dat de tool nóg gemakkelijker wordt in zijn gebruik. Zo wordt het makkelijker om zelf content, zoals toffe visuals, toe te voegen en biedt Prezi je straks een nog grotere bibliotheek voor als je even niet in een creatieve bui bent. Met meer templates en meer gave content wordt het straks nog makkelijker om in een handomdraai een effectieve, aantrekkelijke Prezi in elkaar te zetten.

Niet alleen de bruikbaarheid van de tool gaat verbeteringen tegemoet, ook wordt het anno 2019 (eindelijk) mogelijk om PowerPointpresentaties om te zetten naar Prezi. Dat was in Prezi Classic wel mogelijk, maar sinds de introductie van Prezi Next was dat niet langer een optie. In 2019 moet het mogelijk worden om binnen 20 minuten een volledige PowerPointpresentatie om te zetten naar een effectieve en aantrekkelijke Prezi. Wij zijn heel benieuwd!

Techniek van de toekomst

Een andere super toffe toevoeging aan het presentatieplatform is de Augmented Reality-functie van Prezi, ook wel Prezi AR genoemd. Deze tool, die we al eens eerder hebben uitgelicht in een blog, leent zich bij uitstek voor online meetings en webinars dankzij het interactieve aspect. Deze innovatieve tool is al een tijdje in ontwikkeling en het zou zomaar kunnen dat hij in 2019 dan toch echt gelanceerd gaat worden voor het grote publiek. We will keep you posted!

Meer weten over Prezi en Prezi Expert?

Neem dan een kijkje op onze Prezi pagina. Bekijk ook eens de Prezi’s die wij voor onze klanten hebben gemaakt.

MEER BLOGS.